Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Aoweziic noi de originale importate TIP105 TIP105TU SĂ-220 Tranzistor Darlington 8A 60V 0
Aoweziic noi de originale importate TIP105 TIP105TU SĂ-220 Tranzistor Darlington 8A 60V 1

Aoweziic noi de originale importate TIP105 TIP105TU SĂ-220 Tranzistor Darlington 8A 60V

46.78lei

Etichete: tranzistor mosfet, tip31 tranzistor, tip31c, a1015, tip120, l7815, tranzistor de putere, tip105 original, tip35c, tip42 tranzistor.

Cantitate

SKU: w9767

Draga CustomerStill au prea multe piese(Mari Inventar) 。nu pot Incarca toate părțile。Dacă nu ai găsit părți din magazinul nostru sau www.evenimenterotary.ro。Vă rugăm să ne contactați pentru anchetă 。putem cita și a creat un link pentru tine。

Lista LM Model Meciuri Server Pași:

(1) Contactați serviciul clienți și trimite BOM-(lista de produse)。

(2) Interogare model (BOM raportul are nevoie pentru a edita produsului și cantitatea interogate)。

(3) Specifică prețul și calitatea produsului instrucțiuni pentru obținerea de produse 。

(4) se Adaugă coș de cumpărături de plată, plăți directe。De asemenea, puteți să faceți clic ,pentru a răspunde rapid。

Cald rgds 。

Vânzător Memento Cald: ca urmare a ajustării de costurile de transport, pentru a facilita cumpărători pentru a economisi costurile de transport.Am reglați canalele de livrare a produselor noastre.

De exemplu, există trei categorii:

(1) Pentru comenzi de 1 $la $4.99, ne va da cumpărătorului economice logistică, și implicit canal de livrare este Yanwen Economice Poșta logistică.Timpul de livrare este de 50 la 90 de zile.În cazul în care cumpărătorii trebuie să completeze informațiile de urmărire, ei pot alege standard de logistică.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

(2) Pentru comenzi de $5 la $10, ne va da cumpărătorului standard de logistică.Implicit canal de livrare este China Post Aer Înregistrat Mail logistică.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

În cazul în care cumpărătorii au nevoie de alte convenabil informații de urmărire, ei pot alege alt standard de logistică (28-50 de zile de la livrare) si rapid logistica (7-22 zile de la livrare).

(3) Pentru ordinele de peste $11, va vom oferi cumpărătorului, cu standard de logistică.Implicit canal de livrare este www.evenimenterotary.ro Standard de Transport maritim logistica.Timpul de livrare este de 28 la 50 de zile.

Acest www.evenimenterotary.ro Standard de Transport maritim logistica este asigurată de platforma cu livrare rapida viteză și de înaltă securitate.În cazul în care cumpărătorii au nevoie de alte convenabil informații de urmărire, ei pot alege alt standard de logistică (28-50 de zile de la livrare) si rapid logistica (7-22 zile de la livrare).

(4) Brazilian Livrare Express Logistics Canal.Implicit canal de livrare este EMS logistică.Ca urmare a modificărilor în Brazilian a politicii vamale.Brazilian cumpărători nevoie de un oficial numele companiei și un oficial vamal numărul.Livrare pot fi trimise la EMS logistică.În cazul în care cumpărătorul nu îndeplinește aceste cerințe, nu sunt conforme cu politica vamală.Cumparatorii pot alege standard de logistică.Standard de logistică respectă Brazilian individuale numele cumpărătorului achiziționarea de produse.Implicit canal de livrare pentru alte țări este rapid logistică.Special țările nevoie de taxe vamale numere.Va vom contacta cumpărători pentru a oferi taxe vamale numere.

Aoweziic materii prime Co., Ltd.

=Despre noi obiective=

Suntem lider de piață în online e-distribuitori și BOM soluții.

Dacă achiziționați o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați, și vă va oferi un preț favorabil.

Dacă nu puteți găsi produsul care aveți nevoie, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un citat, de a ne oferi one-stop de servicii de achiziții publice.

Aoweziic materii prime Co., Ltd.

se ocupă în principal cu rezistențe, condensatori, tranzistori, memorie chips-uri, chips-uri de comunicare, de înaltă frecvență RF și alte produse high-end.Tenet noastre este furnizarea de materii prime și primul serviciu de onestitate.Compania în Huaqiang de Nord, fondată de 10 ani, Internetul are un sistem puternic de producător în aprovizionare și agent de vânzări.

=Plata=

1. Înainte de a face o plată, asigurați-vă că contul dvs. de plată este disponibil.

2. Toate plățile trebuie să fie lichidate în termen de 7 zile de la primirea articolului.Dacă într-adevăr nu poate plăti, vă rugăm să ne contactați și noi vă va ajuta să rezolve problema.

3. Dacă aveți orice cerințe speciale cu privire la detaliile proiectului, vă rugăm să lăsați un mesaj în ordine.

=Transport=

1. Putem livra produsul la lume.

2. www.evenimenterotary.ro fără griji de logistică - standarde,DHL, FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post sunt disponibile.Prietenii din Brazilia.Din cauza nivelului ridicat de vămuire condiții de DHL, FedEx, TNT si UPS în Brazilia vamale, este dificil de a șterge vamale.Vânzătorii pot alege EMS.EMS logistica este mai ușor să treacă vama în Brazilia.

3. După ce a primit plata, elementul va fi trimis în termen de 3 zile.

4. Atunci când efectuați o plată, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare și numărul de telefon de contact sunt corecte.

5. Puteți urmări starea produsului pe site-ul după expediere.

=Feedback=

1. Deoarece opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru dezvoltarea noastră, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, sincer vă invităm să lăsați-ne cu feedback bun.Vă mulțumesc foarte mult pentru timpul acordat.

2. Planul nostru va pleca la fel de feedback după feedback-ul dumneavoastră pozitiv.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau de deschidere, orice dispute pe site-ul, și vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră și vă doresc o zi plăcută!  • Cerere: Calculator
  • Nume De Brand: Aoweziic
  • Compatibil: Consola De Joc
  • Numărul De Model: TIP105 TIP105TU
  • Tip: Conduce IC
  • starea: Noi
  • Temperatura De Operare: standard internațional
  • Tensiune De Alimentare: standard internațional
  • Compatibil Marca/Model: NICI unul
  • Disiparea De Putere: standard internațional

Maksim Ignatyuk736

2020-12-30

ok

Makson09 92

2021-02-02

Excellent!