Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil 0
BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil 1
BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil 2
BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil 3
BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil 4
BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil 5

BEOK BOT-313WIFI de Gaz Boiler de Încălzire Termostat Albastru&Alb AC220V Wifi Regulator de Temperatura pentru Cazane Săptămânal, Programabil

144.45lei 109.79lei

Etichete: termostat inteligent, beok termostat, beok, control temperatura, termostat wifi, se adapteze wifi, termostat, cifre termostat, inkbird itc, termostat digital controler.

Cantitate

SKU: w9438

FAQ

Q: de Ce este camera temperatura de pe termostat diferite de temperatura reală?O: cameră de temperatura de pe termostatul poate fi reglat prin ADJ în setările avansate, vă rugăm să consultați acest videoclip pentru operațiuni specifice: Q: de Ce nu există nici wifi simbolul de pe wifi model de termostat interface?A: puteți regla FAC la 10 pentru a activa funcția wifi, vă rugăm să consultați acest videoclip pentru operațiuni specifice:

Control vocal tutorial:

1. Google conexiune Acasă:

2. Amazon Alexa conexiune:

313 Wifi Control Termostat

Două culori pentru alegerea ta

Alimentare: 200~240V 50~60Hz Curent de Sarcină Consumul de Energie Set Temp. : 5~99 Celsius (implicit din fabrică: 5~35 grade Celsius) Precizie: +/-0.5 grade Celsius Dimensiune: 86X86X40mm

Utilizare: 313 wifi serie termostatul poate fi utilizat pentru a controla ambele cazan de gaz si termice de acționare.Acest termostat va potrivi dacă casa ta folosește un sistem de încălzire a apei.Smart Control Vocal: de Lucru cu Start Google și Amazon Alexa.Eliberați-vă mâinile.Face viața mai inteligent.Wifi de control: Control de încălzire echipamente prin telefon.Ai putea seta casa ta este temperatura oriunde vă aflați.Produse ecologice și de economisire a energiei: Set în programabile modul de economisire a energiei atunci când nu sunteți acasă.

Ecran Explicație

Termostat De Afișare

Termostat Dimensiuni

86*86*40mm

Termostat Diagrama De Cablare

Vă rugăm să conectați-L și N a 220 tensiune de alimentare, 5 și 6 la cazan de gaz. 1 și 2 sunt pentru acționare termică, vă rugăm să nu conectați-le la cazan de gaz.

Observații: vă rugăm să citiți diagrama de cablare cu atenție înainte de conectare.Dacă vă conectați în mod eronat, nu va fi un scurt-circuit.Gaz cazan de bord va fi deteriorat!!!!!

Deschide Funcția Wifi

În starea de oprire, apăsați lung în jos tasta și apoi apăsați tastă de pornire/oprire pentru a intra într-avansat modul de setare.Apoi apăsați tasta menu până când pe ecran se afișează FAC, pentru a regla 08 la 10. Așteptați un moment, și termostatul va intra wifi de tip automat.

Funcții Programabile

Porniți termostatul, apoi apăsați lung tasta meniu pentru a accesa modul programabil.Puteți seta temperaturi diferite în perioade diferite.

FAQ (întrebări frecvente)

1. Este BOT-313WIFI termostat potrivit pentru cazan de gaz?

Da, BOT-313WIFI termostatul este potrivit pentru toate domiciliu, folosind cazane de gaz, cum ar fi Vaillant, BOSCH, Ariston, Keston, BAXI, etc.

Observații: vă Rugăm să confirmați cazan este compatibil cu 220 tensiune termostat.Dacă ți cazan de gaz are 24V terminale, BOT-313WIFI nu este potrivit pentru cazan.

2.Cum de a conecta termostat cu cazan pe gaz?

Vă rugăm să conectați-L și N(3 și 4) la 220 tensiune, 5 și 6 la cazan de gaz.

Observații: vă rugăm să citiți diagrama de cablare cu atenție înainte de conectare.Dacă vă conectați în mod eronat, nu va fi un scurt-circuit.Gaz cazan de bord va fi deteriorat!!!!!

3.Cum de a conecta termostat cu acționare termică?

Vă rugăm să verificați de acționare înainte de a conecta.Dacă în mod normal este închis, vă rugăm să conectați-l cu N și deschis.Dacă acesta este deschis în mod normal, vă rugăm să conectați-l cu N și aproape.

4.Cum să configurați termostat cu telefonul meu?

Avem aici un video pentru tine, vă rugăm să faceți clic pe link-ul de mai jos pentru a vedea.

5. Acesta arată spațiu plin atunci când am conecta termostat cu telefonul meu, cum ar trebui să rezolve problema?

Vă rugăm să introduceți termostatul avansat modul de setare și de a regla ADAUGA la 01. Procesul de operare este după cum urmează:

o.În puterea de stat, apăsați lung și țineți apăsată tasta, apoi apăsați tastă de pornire/oprire pentru a intra avansat modul de setare.Ecranul afișează SEN și " 00 " clipește.Aceasta înseamnă că introduceți avansat modul de setare.

b.Apăsați tasta de Meniu de 8 ori.Afișează ecranul ADAUGĂ și există un număr intermitent pe ecran.Reglați-l pentru a fi 01.

c.

Apăsați tastă de pornire/oprire pentru a porni de pe termostat.

d.Încercați să vă conectați termostatul cu telefonul din nou.Acesta va fi ok.

Suntem profesional Termostat Fabrica.Am produs termostate pentru mai mult de 10 ani!!! • Este Dispozitiv Inteligent: Da
 • culoare: Albastru, Alb
 • Utilizare: Interior
 • Ecran: Ecran LCD
 • Tip Display: Digital
 • Certificare: CE
 • Max Măsurare A Temperaturii: 70°C - 99°C
 • Senzor De Temperatură: NTC
 • hvac: Cazan De Gaz
 • Tip: WIFI Termostat Controler de Temperatura
 • Nume De Brand: beok
 • Origine: NC(de Origine)
 • Lungime Cablu: 1M
 • Teoria: Controler De Temperatura
 • Dimensiunea De Afișare: 2.0 - 3.9 Cm
 • Stil: Încorporat
 • Putere Tip: Incarcator
 • Curent: = 3A
 • Numărul De Model: BOT-313WIFI
 • Cerere: Termostat pentru cazan, termostat pentru sistemul de încălzire a apei
 • Programabile: Da
 • Termostat Tip: Digital controler de temperatura
 • Tensiune: 220V
 • Setare De Limitare A: 5-99 Celsius (Factory default 5-35 grade Celsius)

Mb1970da

2020-12-14

Good seller, and the product as the description indicates

Homa2011ADIDAS

2021-01-05

It works perfect for the price you have, is set up well and fast co Google home and alexa. Perfectly integrated with home assistant.

Kri Lobova1989

2020-10-24

Hi everybody! Delivery two weeks. The thermostat in the original packaging, opened-there everything is intact. While connected to the network 220 V and configured WiFi, installed the app on the phone. Phone via app connected with my WiFi, thermostat also connected with my WiFi, and then turned on the pairing and about the miracle everything happened;) In general, I got what I wanted. Now I'll connect to the boiler and set the desired temperature in the room, with the ability to reduce heat, when we're all at work. Thank you seller for the great item

Firsovv2011

2021-01-29

Perfect. As described. Instructions come in English only, so I had to look for help on the internet to connect the thermostat to the router.