Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360 0
Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360 1
Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360 2
Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360 3
Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360 4
Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360 5

Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu USB pentru Set-top Box HD Player Blu-Ray DVD de PS2 PS3 Xbox360

79.53lei 65.21lei

Etichete: dvd player pentru android tablet, Sistem de boxe 5.1, acrilice tort toppers inima, digital set top box original, blu ray cutie, den digitale set top box, bluetooth reproduktor, bluray disc, blu-ray dvd player, blueray player.

Cantitate

SKU: w9160

Digital Audio Decodor 5.1 Audio Digital Audio Converter HD Player cu Port USB

Descrieri:

1. Digital audio decoder: folosește 24 biți audio DSP, 96 KHz receptor digital, și 192 KHz / 24 bit ADC și DAC.

2. Suport Dolby digital AC-3 Dolby direcționale logica, DTS, PCM și alte format audio digital sursa de decodare, o varietate de câmp de sunet și două tipuri de ascultare modul de redare efect.

3. Ieșire audio analogică 5.1, în mod automat cu diferite amplificatoare și difuzoare cu sunet diferit, ușor să se conecteze cu multe optic si coaxial digital de semnal și semnal de ieșire analogic de echipamente de divertisment (de set-top box, HD player, Blu-ray DVD, pentru PS2, PS3, pentru XBOX360)

Caracteristici:

1. Conversia DTS / AC3 sursa audio digital la analogic audio 5.1 sau stereo audio de ieșire.

2. Procesarea digitală chip analog stereo (L / R) este transformata in semnal analogic 5.1 canale de ieșire.

3. Mai multe canale de intrare audio (SPDIF, coaxial, stereo). 2 x SPDIF de intrare, 1 x coaxial input, 1 x stereo.

4. Analog 5.1 canale sau ieșire stereo.

5. USB 5V ieșire.

Caietul de sarcini:

Raport semnal zgomot: 120dB

Separare: 85dB

Răspuns în frecvență: (20Hz-20KHz) + / - 0.5 dB

Maximă tensiune de ieșire: 2.2 V

Putere de alimentare DC / 9V 1A, (suport 110V-240V bandă largă de conversie DC9V alimentare)

Dimensiune: aprox. 105 * 75 * 25 mm/4.13 *2.95 * 0.98"

Notă:

Vă rugăm să permiteți 1-3 cm diferă datorită măsurare manual.

Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate arăta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere.

Pachete:

1 x Digital Audio Decoder

1 x Linie de Fibră Optică

1 x Alimentare

1 x Manual de Utilizare

1. Toate articolele vor fi verificate de două ori și bine ambalate înainte de a trimite.Elemente

vor fi expediate în termen de 3-7 zile lucratoare de la clienții plătesc pentru.Pentru că avem mii de ordine de zi cu zi.Avem nevoie pentru a aranja transportul cu un ordin de un ordin.Vom trimite produsele la tine ASAP.

2. Am doar nava a Confirmat pentru adresa.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.

3. De obicei durează aproximativ 20-60 de zile lucrătoare pentru livrarea coletului la destinatie(pentru zone izolate,este posibil să dureze un pic de timp).Între timp,puteți alege DHL Express pentru a scurta timpul de transport maritim dacă ai nevoie de ordonanța de urgență.

4. Dacă nu primiți comanda în termen de 60 de zile lucrătoare,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi Feedback-ul negativ,vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta pentru a rezolva problema.

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul atunci când îl primiți,vă rugăm să returnați-l returna în termen de 10 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a reveni.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original și trebuie să ne furnizați cu transport număr de urmărire și specifice motiv pentru a reveni.

3. Va vom returna integral banii,upone primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile includ.

4. Dacă elementul este deteriorat în timpul transportului sau nu poate fi utilizat în mod normal,vă rugăm să contactați-ne poze reale dintre elemente si va vom returna banii.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Satisfactia dumneavoastra este prioritatea noastră!

Am f primiți comanda si este in stare buna,ne-ar fi recunoscător dacă ați lăsa de 5 Stele Feedback-ul Pozitiv pentru tranzacție.

În caz contrar,ne-ar fi recunoscător dacă ar fi să ne contactați înainte de a părăsi 1 Stea la 3 Stele Feedback-ul,vom avea plăcerea de a oferi o soluție satisfăcătoare. • Numărul De Model: Convertoare
 • Sursă De Alimentare Externă: Da
 • Origine: NC(de Origine)
 • Conector B: AV
 • Un Conector: AV
 • Amplificator: No
 • Nume De Brand: ALLOYSEED
 • Tip: Convertoare
 • Pachet: No
 • Certificare: NICI unul
 • Gen: Tip Combinat

Floydcrow60

2021-02-10

ok