Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare 0
3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare 1
3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare 2
3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare 3
3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare 4
3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare 5

3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare

122.73lei 77.33lei

Etichete: mâner lung umbrelă transparentă, plastic clar umbrela, clar umbrelă transparentă, umbrela, cerb umbrela, container umbrela, albine umbrela, negru polka dot umbrela, invertit umbrela, umberella.

Cantitate

SKU: w885

3 Ori Inversă Automată Umbrelă de Ploaie Masina Clar Umbrela de Ploaie Femei Umbrelă de soare, Umbrela TB Vânzare

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini:

Caietul de sarcini :

Cantitate: 1buc;

Stil: led lumina de așteptat;

Culoare: negru; albastru navy

Deschide umbrela sub diametrul: 105cm

Deschide înălțime: 66 cm

Prăbușirea lungime: 33cm

Greutate: 425 grame

Schelet material: oțel negru

Caracteristică :

Inversat pliere design: cu susul în jos umbrela ia-o în interiorul-out design.Când închideți-l, umed parte va fi în interiorul umbrelei, prevenirea apă din care picură,și nu te uzi când intră și iese din mașină.Tu nici măcar nu trebuie să vă faceți griji despre acest lucru automat de călătorie umbrelă va uda podeaua și mat.

Vânt și rezistent la apa : Acest windproof umbrela este flexiable suficient pentru a rezista la vânt puternic fără a întoarce pe dos.Este fortificate cu fibra de sticla armat coaste.La cannopy este fabricat de înaltă densitate 210T material impermeabil, ceea ce face bine la funcția de rezistent la apa.

Compact: Acesta este un upgrade de design comparativ cu mult mărimea inversă de așteptat, mai scurte pentru transporta ușor.Acest inversă umbrela este ușor pentru a stoca în mașină, aceasta va oferi o acoperire mai mult spațiu în timp ce se deschide, potrivit pentru bărbați și femei, care conduce mașina în zi ploioasă.

Automat de deschidere/închidere într-o secundă: Doar apăsați butonul o dată pentru a deschide automat și apăsați din nou pentru a instantaneu ori coronament închis.Nu aveți nevoie să așteptați o secundă pentru a deschide umbrela atunci când ieși din mașină, în ploaie, în special în ploi abundente, chiar și atunci când mâinile tale sunt pline de lucruri.

LED mâner de design, se pot plimba în siguranță pe timp de noapte

Pachetul Include:

1 x Umbrela

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.  • Control: Complet automat
  • Grupa De Vârstă: Adulți
  • Material: Poliester
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: HOBBAGGO
  • Funcția: Pliere
  • Numărul De Model: umbrela
  • Produs: Soare și ploaie Umbrela