Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

003-100856-02 Proiector Original balast 200w Pentru HD6K-M/DS-6K-M/WU7K-M/WX7K-M DLV1400-DL DLV1920-DL 0
003-100856-02 Proiector Original balast 200w Pentru HD6K-M/DS-6K-M/WU7K-M/WX7K-M DLV1400-DL DLV1920-DL 1

003-100856-02 Proiector Original balast 200w Pentru HD6K-M/DS-6K-M/WU7K-M/WX7K-M DLV1400-DL DLV1920-DL

130.17lei 100.23lei

Etichete: baterie laptop k42dy, reparator auto cauciuc, pantaloni marimea 4 toddler, pickachu cămașă femei, p 10 folie de protecție, craniu de aur tee shirt, radeon placa video r7, inel inspirat de natura, , mașină de ștergere tatuaj.

Cantitate

SKU: w83

DESPRE NOI

Guang Zhou ZR electronics este un profesionist angajat în lume fiecare brand mare de dealeri, deoarece infiintata in anul 2007. A fost pe baza de bună-credință, cu o calitate superioară și preț rezonabil este ideea de management, în scopul de încredere reciprocă și reciproc avantajoase, cu o calitate și de credit, în primul rând,din toată inima pentru clienții noi și vechi cu cele mai bune servicii, bun venit clienții noi și vechi și din industrie pentru a întreba.Vă mulțumesc și pornind de la Cumparaturi ,In magazinul nostru alege ceea ce aveți nevoie,dacă nu doriți,nu vă faceți griji, vă rugăm să căzut liber să Contactați Serviciul nostru pentru Clienți,frumoasa fata va Fi pacient și să vă ajute.

PRODUS ARATĂ

PROMIT

1.preț rezonabil de produsele noastre. 2.vinde numai produse de calitate 3.veți obține ceea ce ai plăti pentru, ca preț reflectă întotdeauna calitatea. 4.Niciodată nu ne-am juca truc din clienții noștri, deoarece ne vom concentra într-un termen lung relație de afaceri decât profit instant.

Cum pentru a instala

Relaxare ochii de la TV salvarea ban de la cinema.

Cota Moment Minunat cu Familia

1.vă promit că toate proiector lampa din magazinul nostru sunt originale ZR produs.Noi oferim 180 de zile de garanție și post-vânzare.Vă rugăm să fiți siguri de a comanda. 2.Vă rugăm să amabilitate de a deschide coletul pentru a verifica dacă produsul este deteriorat sau este o parcelă gol(poate fi furat) în fața curierului.În acest caz, puteți refuza să semneze numele dvs. și de a solicita despăgubiri de la ei. 3.Toate produsele vor fi strict inspectate și testate înainte de expediere.Dacă nu există nici o problemă atunci când primiți coletul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat.Va oferim cele mai bune servicii post-vânzare pentru fiecare client. 4.Putem declara un pret mai mic pentru produsul în conformitate cu cumpărătorilor cerere.Ca taxe vamale este o problemă complicată pentru fiecare țară.Ca un vânzător, nu avem obligația de a suporta orice costuri suplimentare sau taxe vamale pentru cumpărător.Dacă coletul va fi verificat de către departamentul vamal, am sincer sper că puteți colabora cu ei, pentru a evita distrugerea. 5.Dacă vă place produsul nostru, vă rugăm să ne dea de cinci stele feedback-ul.Dacă aveți orice probleme cu produsul, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți imediat înainte de a deschide litigiu sau de a părăsi feedback-ul rău.Multumesc.Vom face tot posibilul pentru a vă servi și de a proteja dreptul tău.

Va vom trimite corect numărul de model care este potrivit pentru tine în conformitate cu adresa de livrare.

AMBALARE

TRANSPORT

EVALUAREA • Model: 200W
 • LAMPA DE COD: 200W
 • Putere: 200W
 • Garanție: 180 De Zile Poate Fi De Garantare
 • Se Potrivesc Pentru: 200W
 • Vattage: 85-265V
 • Cerere: Pentru Scena,Disco,Club,Petrecere,club de Noapte,teatru,bar,w
 • Numărul De Model: 200W
 • Nume De Brand: ZR
 • Aspectul: de brand nou
 • Promitem: 100% de buna calitate