Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama 0
În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama 1
În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama 2
În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama 3
În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama 4
În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama 5

În 2020, Noul Xiaomi Mijia aparat de Ras Electric S300 aparat de Ras 3 Cap IPX7 Uscat Umed de Ras Aparat de Tuns Barba Lavabil Lama

91.49lei 73.18lei

Etichete: mașină de tuns parul de reparare, mi xiomi, 3 xaomi, trimmer pentru barbati, xiomi, aparat de ras de ras, xioami banda a 3-a, mijia xiaomi, 606 rulment, electr ras.

Cantitate

SKU: w614

Mijia Aparat De Ras Electric S300

Noi "nu este nevoie" de cazare pentru tineret

3D plutitoare furnir | Dublu strat lama | IPX7 rezistent la apă | Tip C de încărcare

Mare om tânăr, nu se tem de a găsi vina

3D plutitoare furnir, știu fiecare parte din tine

3D plutitoare furnir de proiectare, dacă este părți proeminente, cum ar fi bărbie, gât, sau depresiuni cum ar fi colțul gurii, maxilarului, etc., la capul de tăiere poate potrivi automat conturul feței, curată și netedă, fără a lăsa urme.

Lama dubla, spune la revedere de la miriște

Cu care se confruntă moale barba, auxiliare cuțit de dublu-strat lama primul ridică barba, și apoi principalele cuțit taie barba mai repede.

De mare de tineri, un pas înainte

Inel dublu cuțit net

Dormi mai mult dimineata

Dublu-inel de cuțit net are o mai mare zona de hrănire decât un singur inel de cuțit net, și cantitatea de alimentare este crescut cu 50% *.Raportul dintre numărul de interior și inelul exterior de plasă de dinti si lame este de 1: 2, care efectiv soldurile de ras eficiența inele interioare și exterioare, și ras este mai mult timp de economisire.

Automate de slefuire cap

Tineri

Proiectarea automată de rectificat cap, parte a capului este folosit pentru slefuire, din ce în ce mai utilizat, cel mai fin de ras fără de ras, cu atât mai repede și mai confortabil de ras.

De mare de tineri, în condiții de siguranță și de așteptat

Rezistent la apa IPX7 *

Este convenabil să se spele tot corpul

IPX7-la nivel de organism rezistent la apa, pot fi spălate de către întreaga mașină, curat, sigur și convenabil.Acesta susține, de asemenea, umed și uscat dubla de ras, si este folosit cu spumă de ras pentru a rade mai curat și mai bine, iar pielea este mai netedă și mai confortabilă.

Rezistent la apa IPX7

Bărbierit umed și uscat

JFE & SANDVIK

La capul de tăiere și cuțitul net adoptă importate din oțel

Materialul de cuțit net și principalele cuțitul sunt la JFE în Japonia, și auxiliare cuțit material este de la SANDVIK în Suedia.Are duritate mare și este durabil.

ECM procesul de prelucrare electrochimică

La capul de tăiere este mai rezistent la uzură și cuțitul net este mai lin

Lama cutit net adoptă ECM electrochimice de prelucrare tehnologie, care poate evita în mod eficient apariția de bavuri.La capul de tăiere are o mai bună rezistență la uzură, durată de claritate și nu blunt sentiment; cuțit net este netedă și lină.

De mare de tineri, totul

De 60 de zile de viata lunga a bateriei *

Taxa de 1 timp, bucurați-vă de 2 luni

Acesta poate fi utilizat pentru până la 60 de zile, atunci când complet încărcată.Călătorie nu are nevoie de încărcare, care este convenabil și fără griji.Upgrade metoda de încărcare, utilizați interfață de Tip C, universal, pentru o călătorie fără griji.

10 minute, opriți de protecție

1 pas mai multă siguranță și de economisire a energiei

Aparatul funcționează continuu timp de 10 minute, și se va reduce automat puterea de a preveni ascunse de siguranță pericole cauzate de pornire accidentală, în același timp, pentru a evita pierderile de energie, în condiții de siguranță și de economisire a energiei.

De călătorie inteligent de blocare

La fiecare 1 minut

Inteligent anti-mistouch, apăsați lung tasta, puteți introduce de călătorie de blocare de blocare sau deblocare de stat, pentru a evita ras în geanta de voiaj de a fi atins și a început din greșeală, provocând ascunse riscurile de securitate.

Detașabil cap de tăiere

Se curata usor si mult mai igienic

Detașabil cap de tăiere design, organism separat, flexibil și convenabil, fără griji de curățare. • Utilizarea: Sub brat
 • Gen: De sex masculin
 • Numărul De Model: Xiaomi Mijia Aparat De Ras Electric S300
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: Xiaomi
 • Caracteristică: Twin Blade
 • Timp De Încărcare: 1.5 h
 • Timp De Utilizare: 60Mins
 • Putere Tip: Reîncărcabilă
 • Timp pentru a pieței: 2020
 • Modul De Spălat: Întregul corp de spălat

Othmandublin

2021-01-08

Goods received, thank you. Came quickly, paid on December 24, and two weeks later came the package. I took it as a gift, so I did not unpack or check. The packing is simple but pretty. For a gift just right.

Livelifelaugh1

2021-01-09

Super.

Matheus9821

2021-01-28

Perfect as described shipping very fast

Yanezpablo2010

2021-01-05

All OK.