Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă 0
Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă 1
Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă 2
Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă 3
Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă 4
Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă 5

Universal Dual USB Încărcător 2 Port Priză de Putere 3.0 Adaptor Display LED Priza Auto Motociclete DC12V-24 Dublă Încărcare Rapidă

31.44lei 20.75lei

Etichete: turbo încărcător motocicleta, 0 moto usb, usb 21 moto, viteza de încărcare 20, qc30 usb încărcător motocicleta, quick charge 20 de ue, usb moto silicon, usb moto qi, încărcare rapidă 80, instalați usb încărcător de motociclete.

Cantitate

SKU: w387

Descriere:

[Dublă Încărcare Rapidă USB 3.0 Socket] A Qidoe dual QC 3.0 priza auto de master pompa are 36W și pot percepe QC3.0 viteza de 35 de minute în același timp.Viteza de încărcare este de la 0 la 55%.Viteza de încărcare este de 4 ori mai repede.

[Priză de brichetă] puterea totală este de până la 150W (12V)/200W (24V).Suficient pentru utilizarea de zi cu zi, perfect pentru dispozitive compatibile, cum ar fi de conducere înregistratoare, GPS, navigație prin satelit, de încălzire a scaunelor, mașină de hidratare, masina ventilatoare, etc.

[ON/OFF comutator tactil] utilizarea comutator on-off pentru controlul puterii de design poate preveni eșecul de putere, economisi energie și a prelungi durata de viață a produsului.În plus, LED-uri albastre de lumină este ușor de a găsi într-un mediu întunecat, și oamenii pot confirma dacă conexiunea este de succes.

[Portabil și spațiu de economisire a] Ușor și compact structură, după instalare, este mai mică decât cea mai Rapidă Încărcare incarcatoare USB 3.0 de pe piata.Potrivit pentru 12-24V mașini, bărci, nave, motociclete, ATV, RV, etc.

[Ultra-înaltă calitate] PA66 protecția mediului nailon, CE & ROHS certificare, suprasarcina, supracurent, scurt-circuit de protecție pentru a asigura o încărcare de siguranță.La Qidoe brand oferă o fără griji de 60 de zile banii inapoi-garanție, 5 ani de înlocuire și durata de viață suport.

Caietul de sarcini:

QC 3.0 dual USB încărcător de priză impermeabil cu touch switch și un 200W adaptor bricheta, potrivit pentru 12V / 24V auto RULOTA, barca, UTV, ATV-uri, motociclete mobil, etc.

Smart IC tehnologie

Un curent stabil de ieșire, fără agitare.Proteja echipamentul de suprasarcină.

Usor de instalat

Acest USB priza auto este potrivit pentru cele mai multe vehicule tablouri de bord și comutator basculant panouri.Doar conectați "+" a bateriei polul pozitiv și "-" la polul negativ.

Conducere În Condiții De Siguranță

Built-in LED-uri display digital tensiune de afișare, afișare în timp real a de tensiune precis starea dispozitivului, pentru a preveni dispozitiv de pornire greu, închis și intermitentă, iar farurile nu sunt suficient de luminoase ca urmare a tensiune scăzută a bateriei, sau pentru a preveni dispozitiv de instabilă a motorului sau corn opri motive de Muncă.

Compatibilitate larg

Acest incarcator USB priza este potrivit pentru 12-24V masina, barca, nave, motociclete, ATV, RV, etc. Potrivit pentru incarcarea telefoanelor mobile, GPS, camere digitale, Pda-uri și alte accesorii USB.

caietul de sarcini

Tensiune nominală: 12-24V

Iesire USB: DC 3.5-6.5 V/3A, 6.5-9V/2A, 9-12V/1.5 a

Bricheta: 12V/150W, 24V/200W

Material: Cupru + plastic ABS

Temperatura de lucru: -40~70℃

Versatil: putere telefoane mobile, tablete, GPS si alte dispozitive USB

Sfaturi

1. Cablul de alimentare, cablul USB și dispozitivul ar trebui să sprijine QC 3.0 încărcare rapidă.

2. Pentru vehicule, este recomandat pentru a obține puterea de la cutia de siguranțe, și pentru motociclete, cel mai bine este să conectați firele comutatorului cu cheie.

3. Voltmetrul de citit cu LED-uri va fi afișat după ce produsul este conectat la baterie.

Pachetul Inclus:

1 QC 3.0 USB auto incarcator priza 1 bricheta priza auto

4 șuruburi de fixare

6* albastru terminal

4 * televiziune prin Cablu

1*Combinație panou • Lățime Produs: -0
 • Suport: Dropshipping
 • Origine: NC(de Origine)
 • Înălțime Element: -0
 • Extern De Certificare De Testare: BQB
 • Articol Greutate: -0
 • Element De Lungime: -0
 • Numele Modelului: -
 • An: -
 • Tip De Material: -
 • Caracteristici Speciale: -