Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Livrare gratuita Ieftine Sexy Femei Adulte Negru Costum de Servitoare franceză Clubwear costum 0

Livrare gratuita Ieftine Sexy Femei Adulte Negru Costum de Servitoare franceză Clubwear costum

58.50lei 42.71lei

Etichete: menajera franceza producatoare, demon tinuta, menajera costum de baie, clubwear femei, costum menajera, costum servitoare, drăguț servitoare franceză, barbat sexy menajera, chelia latex, club poarte rochie sexy.

Cantitate

SKU: w224

livrare gratuita Ieftine Sexy Femei Adulte Negru Costum de Servitoare franceză Clubwear costum

Transport gratuit prin china post ,iau aproximativ 20-35 de zile, dacă aveți nevoie mai repede cum să ne cunoaștem și dacă www.evenimenterotary.ro cere să confirmați primirea și încă nu primească,să ne anunțați, vom prelungi timpul noi chiar sper să ai o placere de a cumpara .

Mi-ar plăcea să introducă pentru tine costumul meu de fabrica.Soția mea și cu mine am făcut costume în China timp de aproape 12 ani.Producem licențe de export și seturi complete de documente pentru clienții noștri.Costumele noastre sunt realizate din cele mai fine țesături.Am fost de a face costume pentru mai mulți ani, când ne-am dat seama că produsele noastre au fost să scump asa ca am deschis o fabrică în China.Fabrica a fost deschis din decembrie 2006 și suntem deja la extinderea facilităților noastre.Eu sunt un American care trăiesc și lucrează în China și soția mea este în Chineză.Fabrica noastra este configurat pentru a face tot felul de costume, de la cele mai complexe la cele mai simple, cu cea mai bună calitate și prețuri.Avem de a face costume pentru adulti, copii, sugari, și animale de companie.

Plata

1. Plata integrală trebuie făcută în termen de 7 zile de la plasarea comenzii.

2. Cumpărătorul este responsabil pentru orice taxe și/sau taxe percepute de către țara lor.

Feedback-ul

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.

Transport gratuit prin china post, dacă nu ajunge la timp ,amintiți-vă pentru a ne cere să prelungească receiption timp.deci, alibaba nu va elibera noi bani până când veți obține produsul.  • Sugestiv Sexual: No
  • Material: Poliester
  • Utilizare Specială: Costume
  • Numărul De Model: 8107
  • Tema: Cosplay Costum
  • Obscene Imagine: No

Angel Natasha86

2020-12-14

Very nice, totally what I expected. It looked great on Me.

Vladimir Soinikov

2020-09-19

Good item. For present.