Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Portabile de înaltă precizie de Metru de Putere Optică -70~+3dBm și 5MW VFLVisual Vina de Localizare cu Laser Optic Sursa de Lumina 0
Portabile de înaltă precizie de Metru de Putere Optică -70~+3dBm și 5MW VFLVisual Vina de Localizare cu Laser Optic Sursa de Lumina 1
Portabile de înaltă precizie de Metru de Putere Optică -70~+3dBm și 5MW VFLVisual Vina de Localizare cu Laser Optic Sursa de Lumina 2
Portabile de înaltă precizie de Metru de Putere Optică -70~+3dBm și 5MW VFLVisual Vina de Localizare cu Laser Optic Sursa de Lumina 3

Portabile de înaltă precizie de Metru de Putere Optică -70~+3dBm și 5MW VFLVisual Vina de Localizare cu Laser Optic Sursa de Lumina

61.38lei

Etichete: dvi la fibra, sursa de curent de metru, optice cu laser, ftth, fibra optica, laser de putere, optica cu laser, Sursa Laser, mașină cu laser masă, buna desfășurare.

Cantitate

SKU: w203

Portabile de înaltă precizie de Metru de Putere Optică -70~+3dBm și 5MW VFLVisual fault Locator Folosi Fibra optica test pen

Vă asigur că calitatea produselor noastre pentru a ne asigura că vă oferim cele mai bune servicii pentru a asigura cel mai rapid de transport maritim, cel mai sigur mod de a livra produsele la mâinile tale!Dacă aveți orice întrebări de la primirea produsului, sau au probleme de calitate, vă rugăm să nu intrați în panică, nu ezitați să prezinte litigiile, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom oferi cele mai răspuns satisfăcător!Cumpărături fericit, vă mulțumesc foarte mult

Atributele Produsului

SGV305 serie de portabile metru de putere optică este un fel de precis și durabil instrument portabil pentru instalarea, exploatarea și întreținerea rețelei de fibră optică special concepute..

Produsul are o forma compacta, poate alege pentru a porni iluminarea ecranului și oprire automată funcție, putere optică ultra larga gama de testare, de precizie precizie de testare a medicamentelor generice interfață și design.În același timp, indicele liniar (MW) și neliniare indici (DBM) și lungimea de undă ecranul de selectare afișare.

Acest instrument cu caracteristici complete, ușor de utilizat, ușor de transportat, este fiecare fibră optică, tehnologie și personal de construcție trebuie să fie echipate cu instrumente de întreținere.

Putere:

Ecranul LCD afișează măsurată putere optică, dBm, mW, sv, nv,, dB, 850nm, 980 nm, 1300 nm, 1310 nm, 1490 nm, 1550 nm,1625nm etc.

Locul de Origine:China (Continentală) Numărul de Model:SGV305 Disponibile lungime de undă:800-1700nm de Detectare Fibre: InGaAs VD708B Gama de Măsurare: -70~+3dBm Incertitudine: ±5% Standard de lungime de Undă: 850/1300/1310/1490/1550/1625nm alimentare: 1.5 v Battery2 Rezolutie: 0.01 dB Optică conector: interschimbabile FC,SC/ST cu built-in universal 2.5 mm adaptor Visual fault Locator putere de Ieșire: 5 mw Centrale lungime de undă: 650nm Durata: mai mult de 48 de ore temperatura de Operare: -10 la 60 temperatura de Depozitare: de la -25 la 70 Greutate: 400g Imagine

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2. Dacă nu puteți checkout timp, imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 8.DeliveryTime:

Daca marfa dumneavoastra cantareste pana la 20 kg sau mai sus, sau ai nevoie de o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați sau să ne e-mail, va vom oferi noi de ambalare caietul de sarcini, apoi încerca noastre cele mai bune pentru a salva unele cheltuieli de transport pentru tine, și astfel încât prețul produsului poate fi un avantaj pentru tine!

Suntem o mare întreprindere de producție grupuri în China, vindem prin Alibaba, nu este singurul scop ,este de a promova mai bine produsele noastre,toate produsele companiei noastre sunt expediate direct de la fabrica, vă rugăm să ne contactați , sperăm să se stabilească pe termen lung prietenos și reciprocă a relațiilor de cooperare între fiecare alte !

Noi oferim 6-12 luni de garanție.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim.Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica.Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele! • Gama De Măsurare:
 • locul de origine: China
 • Nume De Brand: ZHWCOMM
 • Cantitatea: 1BUC
 • Numărul De Model: Optical Power Meter+VFL
 • Lungime de undă: 650+10nm
 • Tip Conector: Hibrid
 • Disponibile în lungimi de undă:
 • Optic Tip Conector: FC/2.5 mm universal negru di
 • Tip De Fibre: Modul Single
 • Visual Fault Locator: 5mW

Karmanov 1982

2020-10-23

Reached home after 23 days.... Checked. working fine Little scratches on the sticker...

Sshugarsgb

2020-09-19

ok

Almonyyyy3i7

2020-10-05

Exelent Thank you, your attention we are pending for more shopping, Thanks Regards :)