Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Periuta de dinti electrica periuta de dinti electrica mi soocas X5 0
Periuta de dinti electrica periuta de dinti electrica mi soocas X5 1
Periuta de dinti electrica periuta de dinti electrica mi soocas X5 2
Periuta de dinti electrica periuta de dinti electrica mi soocas X5 3
Periuta de dinti electrica periuta de dinti electrica mi soocas X5 4

Periuta de dinti electrica periuta de dinti electrica mi soocas X5

228.09lei

Etichete: im periuta de dinti electrica, periuta de dinti xiaomi, oclean pro x, mijia sonic, periuță de dinți electrică, mijia t100, mijia, sârmă xiaomi soocas, dinte periuta de dinti, x3u.

Cantitate

SKU: w155923

Principala sursă de inspirație pentru a crea o periuta de dinti soocas X5 servit direcția de pop art.Simplu și luminos cercuri și linii de flori vesele pauză în viața de zi cu zi pentru a face mai luminoasă și mai saturate printr-o părea puțin lucru ca o periuta de dinti.

Un unic motor electric cu levitatie magnetica este o dezvoltare comună a Japoneză și ingineri germani.Spre deosebire de motoare electrice convenționale, este capabil de a lua chiar mai bine sarcinile, păstrând puterea de ieșire.Rotorul acestuia este în mod constant în câmp magnetic, din cauza la care efectul de levitatie magnetica este afișat.Puterea efectivă transmisă de la rotor la curățarea capului, unde de înaltă frecvență vibrații și oscilații sunt create, care permite curățarea profundă de greu-la-ajunge la locurile.

Toate periile sunt realizate folosind peri moi de la DuPont, protejat de abraziune și rapid de curatare a dintilor.

Cipul smart și senzorul de presiune a vedea atunci când utilizatorul apasă prea greu pe obraz, și la acest punct roșu inel de lumini de pe gâtul său, și, de asemenea, schimbă frecvența.

Înlocuire perii au o etichetă NFC, care calculează automat vieții sale de serviciu.După trei luni, utilizatorul va primi o notificare care amintește de necesitatea de a înlocui obraz cu unul nou.

Noua generație de amortizor sistemelor vă permite să păstrați corpul staționare în continuare cu un puternic ieșire vibrații de perie.

Pensula este echipat cu o pornire lină funcție, și vibrația capului de curățare se aprinde numai după introducerea în gură, astfel încât pasta de dinti va rămâne în cazul în care ar trebui să fie fie fie fie original Japonez soocas pasta de dinti cu un slab abrazive efect de albire conține substanțe speciale care previn ingalbenirea dintilor.Cu X5 perie, puteți câștiga rapid încrederea în tine și de zâmbetul tău.

Pentru a obține o uniformă puritate de dinți, peria va reduce treptat frecvența vibrațiilor la fiecare 30 de secunde de funcționare, reamintind necesitatea de a merge la curățarea secțiunea următoare, cu vibrația de

Gradul de protecție IPX7 înseamnă o protecție completă de la periuta de dinti de la apă și praf, care vă permite să spălați-l direct sub robinet.

Dacă te speli pe dinți de două ori în fiecare zi, timp de 2 minute, apoi capacitatea de built-in baterie va fi suficient pentru 30 de zile de funcționare.  • Numărul De Model: SOOCAS X5
  • Tip: Rotația De Tip
  • Nume De Brand: SOOCAS
  • Grupa De Vârstă: Adulți
  • Tip De Element: Periuta De Dinti Electrica
  • Origine: NC(de Origine)