Autentificare Inregistrare

Produs Detalii

Cumpărături gratuite 10buc DNMG150608 PM YBC251 Strung Inserție de Tăiere de Carbură de Cotitură Instrument de Inserare Pentru oțel 0

Cumpărături gratuite 10buc DNMG150608 PM YBC251 Strung Inserție de Tăiere de Carbură de Cotitură Instrument de Inserare Pentru oțel

183.46lei 150.43lei

Etichete: tungaloy, carbură de fir, filet interior instrument, iscar, zcc ct, SER1212H16, dnmg150604, dnmg150408, dnmg introduce, introduce instrument.

Cantitate

SKU: w1139

YBC151: este potrivit pentru finisare din oțel.

YBC251: este potrivit pentru semi-finisare din oțel.

YBC351: are o bună rezistență și rezistență la deformare plastica, potrivit pentru prelucrare dur de oțel.

YBM151: bună difuzie rezistența la uzură și rezistența la deformare plastică capacitatea, și o bună rezistență la șocuri, potrivit pentru finisare, semi-finisare și degroșare din oțel inoxidabil.

YBM251: este potrivit pentru semi-finisare și degroșare din oțel inoxidabil.

YBD151: potrivit pentru finisarea și semi-finisare din fontă materiale.

YBC kingbox lame, cea de-a doua generație

YBC152: în impactul puterea crește, în același timp, rezistența la abraziune a îmbunătățit foarte mult, cu înaltă viteză de tăiere este procesat pentru semi-finisare din oțel alegerea ideala.Viteza de tăiere poate fi crescut cu peste 25%, Sub aceeași viteză de tăiere și durata de viață a sculei poate fi mărită la mai mult de 30%.

YBC252: capacitatea de puternic pentru a rezista la deformare plastică și intensitatea de margine, este de finisare, pentru prelucrarea dur oțel general preferat de brand.Sub mare rata de îndepărtare parametrii de tăiere sau dure condiții de lucru are o performanță stabilă, și poate realiza mai mult verde tăiere uscată.La aceeași condiție de tăiere, viteza de tăiere poate fi îmbunătățită cu mai mult de 25%; Sub aceeași viteză de tăiere și durata de viață a sculei poate crește mai mult de 30%.

YBD kingbox lame, cea de-a doua generație

YBD052: acoperire CVD marca, tip uscat cu înaltă viteză de tăiere în fontă cenușie reflectă o excelenta rezistenta la abraziune.

YBD102: acoperire CVD brand, atunci când în prelucrare de mare viteză din fontă ductilă prezintă o bună rezistență la abraziune și rezistență la impact.

YBD152: CVD note de acoperire, potrivit pentru fontă în mare viteză de cotitură de prelucrare, de asemenea, poate rezista ușoară, intermitentă de tăiere atunci când viteza medie.Acest brand atunci când este aplicat la frezare din fonta, are, de asemenea, puternic versatilitate.

YBD252: acoperire CVD brand, bună rezistență la abraziune și rezistență, se aplică o fontă ductilă (fontă ductilă, de exemplu), după cum este necesar în low-viteza de măcinare umedă, de asemenea, potrivite pentru intermitentă sub condiția de a se transforma prelucrare.

Noul brand carbură PVD nano acoperire

Strat Special proces, face ca lama suprafața este netedă, reduce frecarea, clearance-ul mult mai buna.

Unic nanostructura de acoperire, o integrare mai strânsă cu substratul, tenacitate și duritate este mai mare.

Pret, stabilitate termică bună și stabilitate chimică de muchii de tăiere pentru a asigura o protecție mai eficace.

YBG102: potrivit pentru toate tipurile de material (potrivit în special pentru fontă) de lumină, mediu de încărcare de frezat, și esența, jumătate de cotitură de prelucrare de înaltă temperatură de aliaj.

YBG202: potrivit pentru toate tipurile de material prelucrat (ușor, mediu de încărcare de frezat, gaura de prelucrare precum și esența, jumătate de cotitură prelucrarea de oțel inoxidabil și de înaltă temperatură aliaj dur de cotitură de prelucrare.

YBG302: potrivit pentru toate tipurile de material prelucrat sarcina medie frezare, prelucrare, tăiere, tăiere, procesare, precum și produse semi-finite, dur cotitură de prelucrare a oțelului inoxidabil, realizează combinația perfectă de securitate și rezistent la uzură performanță.  • Duritate: A
  • Material: Carbură De Tungsten
  • Acoperire: Acoperire
  • Numărul De Model: DNMG150608 PM YBC251
  • Utilizare: Firul De Cotitură Instrument
  • Nume De Brand: KAVTECNC INSTRUMENTE