Inregistrare

Vă puteti crea propriul pachet personalizat în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Vă rugăm să notați că taxa de participare va fi platită doar de către membrii Rotary, în schimb pentru celelalte opțiuni (prânz, cina etc.) va trebui să achizitionați numărul de tichete pentru fiecare persoană participantă.

Vă mulțumim frumos și vă așteptăm cu drag la Oradea!

DIS.T.AS. & D.T.T.S (2)

11-14 APRILIE – ORADEA

DETALII INREGISTRARE

Pachet de baza
200lei

Pachetul de participare costă 200 RON și include insignă, fanion,suport pentru steaguri în cazul presedinților de club, broșura anului, intratea la Muzeul Cetații și orasului Oradea, transferuri auto, 3 tururi de oraș, 5 coffee break-uri, alte cheltuieli de organizare. Însoțitorii NU plătesc taxa de participare, doar prânzurile și cinele aferente evenimentelor.

Cina bun venit
120lei

Cina de bun venit (11 aprilie) va fi servită sub formă de bufet suedez la restaurantul SYRAH , etaj 1, Hotel Ramada (nefumători) & Restaurantul The HUB, parter, cu terasă pentru fumători și va fi o ocazie bună să ne cunoaștem mai bine, într-o atmosferă relaxantă, cu muzică și mâncăruri alese.

Dineul Domnitelor si Cavalerilor
250lei

Vineri 12 aprilie - o seară a vinului românesc la Armonia Venue, seara organizata in colaborare cu Salonul Vinurilor Millésime, care se ocupă cu promovarea culturii și civilizației vinului. Vom avea parte de un program special cu muzică elegantă, participanții putându-se bucura de momentele surpriză organizate. Transfer auto asigurat. Nu se pot suplimenta locurile după finalizarea înscrierilor.
In program:
-degustări de vin - Invitat special Prof. Popa Dorin
-Solista - Denisa Mosincat

Cina Festivă Românească
250lei

Seara festivă Românească de sâmbătă 13 aprilie, va aduce un plus de savoare evenimentului și are ca scop promovarea culturii, tradițiilor și a portului românesc (transfer auto organizat). Toți participanții sunt rugați să fie îmbrăcați în costumul popular specific zonei din care provin. Vom petrece o seară minunată cu mâncare servită delicioasă, muzică tradițională și voie bună. Nu se pot suplimenta locurile după finalizarea înscrierilor.

Pranz 13 aprilie
85lei

Va fi servit sub formă de bufet suedez la restaurantele SYRAH (etaj1) și THE HUB (parter) cu terasă pentru fumători.

Pranz 12 aprilie
85lei

Va fi servit sub formă de bufet suedez la restaurantele SYRAH (etaj1) și THE HUB (parter) cu terasă pentru fumători.

Cazare camera single Ramada
290lei
Cazare camera double - Ramada
340lei

DIS.T.AS. & D.T.T.S (2)

11-14 APRILIE – ORADEA

Latest Posts
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Ads
Latest Events