Despre noi

PETS este un seminar de formare care pregătește cluburile Rotary și liderii acestora pentru mandatele lor.
În premieră,P.E.T.S. 2019 va avea loc în Oradea, un oraș multicultural care împreună cu Băile Felix, este gazdă a 5 cluburi Rotary, 1 club Rotaract și 1 club Interact. Suntem al doilea oraș din district care a format un club Rotakids.

Seminariile de pregătire pun accentul pe leadership, fundraising, comunicare și dezvoltarea de proiecte de serviciu în folosul comunității și sunt îmbinate perfect cu distracția și părtășia, ceea ce fac din fiecare seminar o experiență puternică de învățare pentru liderii Rotary.

Obiectivul Rotary este să încurajeze și să promoveze spiritul serviciului care este de mult timp marca organizației. Astăzi, cluburile Rotary continuă tradiția serviciului, căutând să satisfacă nevoile comunității lor și să rămână relevante, flexibile și inovatoare. Tradiția serviciului poate lua mai multe forme, de
aceea și fiecare club este diferit. Cum va continua clubul tău această tradiție? Va profita de autonomia sa și de toate resursele organizației internaționale pentru a-și atinge potențialul maxim?
Acestea sunt doar câteva întrebări care-și vor găsi răspunsurile la seminarul P.E.T.S. & D.T.T.S. Oradea 2019.

Latest Posts
Event Search

You should choose a search result page. You can choose the page from the Theme Options > Events > Event Search Results Page option.

Ads